DİJİTAL MEDYA VE ÇOCUK

dijitalmedyavecocuk.bilgi.edu.tr

“Dijital Medya ve Cocuk” web sitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Bölümü’nün çocuk haklarını gözeterek hayata geçirdiği bir projedir.

Projenin misyonu, ağırlıklı olarak okul öncesi çocukluk döneminde dijital medya ve çocuk ilişkisine dair dünyada farklı akademik disiplinlerde öne çıkan temel tartışmaları Türkiye’deki ebeveyn, eğitimci ve ilgili tüm paydaşların gündemine sunmaktır.

Dijital medya ve çocuk ilişkisi konusunda ailelerin, eğitimcilerin ve ilgili tüm paydaşların ihtiyaç duyduğu bilimsel araştırmalara dayalı ve akademik olarak güvenilir veri, enformasyon ve bilgiyi uzman değerlendirmesinden geçirdikten sonra anlaşılır kılmak ve bunları Türkçe olarak duyurmada aracılık etmek Dijital Medya ve Çocuk’un temel amacıdır.

YOUTUBE channel

Faculty